Golfbanerne

På luksus Match turen vil du stifte bekendtskab med tre fantastiske baner, som alle befinder sig kun ca. 20 minutters kørsel fra hotellet.

Har du lyst til at prøve kræfter med andre golfbaner, kan du også se tilkøbs-baner længere nede.

 

 

Oplev følgende 3 baner, inkluderet i prisen:

 

Black Mountain Golf Club

Black Mountain er enestående og en af Thailands absolut bedste baner.Det tog ikke lang tid før Black Mountain blev vært for flere turneringer på Asian Tour og Black Mountain var også vært for Royal Trophy i 2011. i både 2015 & 2016 var Black Mountain vært for Hua Hins Europa Tour turnering – True Thailand Classic.

 Som alle andre mesterskabsbaner er der plantet masser af træer som skal udfordre selv de bedste.

Banen bør indgå i alle Hua Hin golfpakker og er en bane hvor både den øvede og den mindre øvede golfer vil nyde oplevelsen.

 

 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow

Palm Hills Golf Club

Palm Hills Golfbane blev bygget i 1991, og var den første bane i Hua Hin som afholdte Thailand World Pro Am i 1993.Palm Hills Golf, Hua Hin – En dejlig bane for både øvede og begyndere.

Palm Hills er en dejlig bane for golfere på alle niveauer. Banen som ligger blot 80 meter over havets overflade har ingen blinde huller med undtagelse af hul 10, hvorimod der er vand på hul 2, 11 og 14.

 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow

Seapine Golf Club

Seapine Golf Club har fået meget anerkendelse, pga dens beliggenhed omkring 10 kilometer syd for byen direkte ned til stranden i det område som må siges at byde på Hua Hins bedste strand. Kort sagt kan man med lidt god vilje god kalde Seapine Hua Hin for en tropisk udgave af en linksbane.

Vær opmærksom på grupper på 5 og visse ganf 6 personer er tilladt så en runde på banen kan blive lidt lang, men oplevelsen er det værd!

Vinden fra havet kan komme i spil og de sidste 3 huller byder på en fantastisk udsigt langs med Hua Hin strand.

Nyt klubhus blev bygget i 2010.

 

 

 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow
 • Mygdahl - Slideshow

Ønsker du at tilkøbe ekstra baner?

Intet problem - kontakt os for mere information.

 

Du kan også tilkøbe andre baner - se nedenfor.

Banyan Golf Club - tilkøb

BANYAN -  er en af de nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at den også er en særdeles vellykket.

GOLF BANEN ER ANERKENDT SOM EN AF DE BEDSTE NYERE BANER I SYDØSTASIEN

Golf east, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bla. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og er rangerer højt.

Det er et smukt syn der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Udfordringer som søer er i spil på fem huller og et vandløb krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

20 min kørsel fra Hua Hin til Banyan  Golf Club.

Mygdahl - Slideshow

Dragon Hill Golf Club - Tilkøb

Dragon Hills Golf Club kan prale af en 18 hullers golfbane som er blandt de absolut fineste og bedste i Thailand i et udfordrende og naturskønt layout.

Selvom Dragon Hills Golf Club ligger ca 1 ½ kørsel fra  Hua Hin ønsker de fleste golfere at komme tilbage og spille endnu en runde på denne smukke par 72 bane. Dragon Hills Golf Club er som regel i perfekt stand. Dragon Hills er kuperet med dale, bakker og  vand hazarder, carries over vand, doglegs.  Hertil kommer, at den naturskønne baggrund sørger for en virkelig fornøjelig runde golf. De sidste ni huller er særligt smukke, da de går gennem naturbeskyttede parkområder. Signatur hullerne er 10 – et par 4 hul, 11 – et par 5 hul og 12. hul – et tricky down hill par tre hul på knap 155 meter med ø-green.  Alle par 4 og par 5 hullerne spiller langt, med velplacerede harzarder. Golfbanen er bygget på 2400 hektar af det frodige thailandske naturlige grønne bjerglandskab. Jim Enge, en amerikaner, der har arbejdet med Nicklaus design, blev ansvarlig for at lave et af de bedste layouts i Østen.

1 ½ times kørsel  fra Hua Hin til Dragon Hills Golf Club.

Mygdahl - Slideshow

Kaeng Krachan Country Club & Golf Resort - Tilkøb

Kaeng Krachan Country Club & Golf Resort ligger i Petchaburi ved Thailands største nationalpark.14.000 hektar jord ligger på den østlige halvø i Petchburi provinsen, 1,5 time fra Hua Hin.

Kaeng Krachan Country Club er en kuperet bane, der kræver lige drives  for at at undgå at miste bolde blandt de mange træer og bambus skove. Fairways er smukke og greens kan være vanskelige, selvom de ikke altid ser sådan ud. Naturlige søer spiller ind på 6 huller.  på trods af den relativ lange transporttid fra Hua Hin på ca 70 min Kaeng Krachan Country Club er af vores absolutte favoritter og virkelig et besøg værd.Alt i alt er banen en god test for golfere på alle niveauer og er absolut en af de golfbaner allerbedste i området.

Mountain Course sløjfen på Kaeng Krachan Country Club er designet af Jack Nicklaus er intet mindre fantastisk… Måske de allerbedste 9 huller i hele området.

70 min. kørsel fra Hua Hin til Kaeng Krachan Golf Club.

Mygdahl - Slideshow

Majestic Creek Golf Club - Tilkøb

MAJESTIC CREEK, tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.

Det bakkede landskab omkrænset af bjergne har dannet naturlige vandløb og søer så hvert slag er udfordrende. Majestick ligger ca. 30 min. uden for byen.

Majestic er en af de bedste baner i området og er en absolut fryd at opleve.

 

30 min. kørsel fra Hua Hintil Majestick Creek Golf Club.

Mygdahl - Slideshow

Royal Hua Hin Golf Club - Tilkøb

Royal Hua Hin er Thailands ældste golfbane etableret i 1924.

Royal Hua Hin er Thailands ældste golfbane , en par 72 designet af en Skotsk tog ingenør.

Banen er beliggende bag ved den gamle jernbanestation inde i byen,  der  er udsigt til buddhiske templer på banen.  En meget udfordrende bane som  kræver lige drives. Der  er  boder  hvor  man kan  købe forfriskninger.

En spændende  bane med smalle  fairways. Kan man spille den kan man spille alle baner I Hua Hin.

5-10 min. kørsel fra Hotel I Hua Hin til Royal Hua Hin Golf Club.

Mygdahl - Slideshow

Springfield Golf Club - Tilkøb

Springfield er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører at spille på.

Hvad der gør Springfield til en special bane er både design og vedligeholdelse, lever op til de  internationale standarder. Springfield kan godt snyde selv den mest rutinered golfer. Allered på første hul , som er et 330 meter par 4 hul  som virker overkommelig , bliver ens præcision udfordret når man skal slå sit andet slag ind på den svært beskyttet green. Springfield er med sit eminente layout, fantastisk  natur og udfordrende huller en bane som  indbyder til at komme igen.

 

35 min. kørsel fra Hua Hin til Springfield Golf Club.

Mygdahl - Slideshow

Caddie Fee og Info:

Det er obligatorisk at man skal benytte Caddie og det er caddie som kører Trolley eller golfbil.

Kun en person per golfbil sammen med caddie.

Drikkepenge til Caddie efter 18 huller er 300 - 500 bath som svarer til kr. 65,- til 110,- (det er tilladt at give mere hvis man har været meget tilfreds med sin caddie)

Sørg gerne for at have lige penge med så man ikke lige pludselig skal ind og hæve/veksle.

Caddie kører golfbilen og hjælper med baneinfo og evt. valg af kølle/jern.

Caddie kommer med den kølle/jern du beder om og rengør Kølle/jern efter hvert slag.

Når du kommer på green er det ikke tilladt at markerer bolden selv, det sørger caddie for samt rengøring af bold.

Caddie giver dig en putte linie til flag/hul.

Du afleverer putter/jern/bold til caddie og kører til næste hul.

Det er ikke tilladt at lade caddie slå/putte ;)

Mange caddies er ret gode golfspillere og har alle taget uddannelsen som klubberne selv står for.

 

Tal pænt til caddie og du får en god og sjov runde - de fleste har en ret god humor :)