Tilkøbsbaner

Har du mod på mere end de tre baner, som er inkluderet i prisen? Så kan følgende baner tilkøbes:

Banyan Golf Club

BANYAN -  er en af de nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at den også er en særdeles vellykket.

GOLF BANEN ER ANERKENDT SOM EN AF DE BEDSTE NYERE BANER I SYDØSTASIEN

Golf east, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bla. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og er rangerer højt.

Det er et smukt syn der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Udfordringer som søer er i spil på fem huller og et vandløb krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

20 min kørsel fra Hua Hin til Banyan  Golf Club.

 

Se nærmere på golfbanen her: https://www.banyanthailand.com/

 

Mygdahl - Slideshow

Dragon Hill Golf Club

Dragon Hills Golf Club kan prale af en 18 hullers golfbane som er blandt de absolut fineste og bedste i Thailand i et udfordrende og naturskønt layout.

Selvom Dragon Hills Golf Club ligger ca 1 ½ kørsel fra  Hua Hin ønsker de fleste golfere at komme tilbage og spille endnu en runde på denne smukke par 72 bane. Dragon Hills Golf Club er som regel i perfekt stand. Dragon Hills er kuperet med dale, bakker og  vand hazarder, carries over vand, doglegs.  Hertil kommer, at den naturskønne baggrund sørger for en virkelig fornøjelig runde golf. De sidste ni huller er særligt smukke, da de går gennem naturbeskyttede parkområder. Signatur hullerne er 10 – et par 4 hul, 11 – et par 5 hul og 12. hul – et tricky down hill par tre hul på knap 155 meter med ø-green.  Alle par 4 og par 5 hullerne spiller langt, med velplacerede harzarder. Golfbanen er bygget på 2400 hektar af det frodige thailandske naturlige grønne bjerglandskab. Jim Enge, en amerikaner, der har arbejdet med Nicklaus design, blev ansvarlig for at lave et af de bedste layouts i Østen.

1 ½ times kørsel  fra Hua Hin til Dragon Hills Golf Club.

 

Se nærmere på golfbanen her: http://www.dragonhillsgolf.com/

 

Mygdahl - Slideshow

Kaeng Krachan Country Club & Golf Resort

Kaeng Krachan Country Club & Golf Resort ligger i Petchaburi ved Thailands største nationalpark.14.000 hektar jord ligger på den østlige halvø i Petchburi provinsen, 1,5 time fra Hua Hin.

Kaeng Krachan Country Club er en kuperet bane, der kræver lige drives  for at at undgå at miste bolde blandt de mange træer og bambus skove. Fairways er smukke og greens kan være vanskelige, selvom de ikke altid ser sådan ud. Naturlige søer spiller ind på 6 huller.  på trods af den relativ lange transporttid fra Hua Hin på ca 70 min Kaeng Krachan Country Club er af vores absolutte favoritter og virkelig et besøg værd.Alt i alt er banen en god test for golfere på alle niveauer og er absolut en af de golfbaner allerbedste i området.

Mountain Course sløjfen på Kaeng Krachan Country Club er designet af Jack Nicklaus er intet mindre fantastisk… Måske de allerbedste 9 huller i hele området.

70 min. kørsel fra Hua Hin til Kaeng Krachan Golf Club.

 

Golfbanen har desværre ingen hjemmeside, som vi kan linke til. 

Mygdahl - Slideshow

Majestic Creek Golf Club

MAJESTIC CREEK, tilbyder suveræne golf muligheder, hvor det bakkede terræn og de mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste.

Det bakkede landskab omkrænset af bjergne har dannet naturlige vandløb og søer så hvert slag er udfordrende. Majestick ligger ca. 30 min. uden for byen.

Majestic er en af de bedste baner i området og er en absolut fryd at opleve.

30 min. kørsel fra Hua Hintil Majestick Creek Golf Club.

 

Golfbanen har desværre ingen hjemmeside, som vi kan linke til. 

 

 

Mygdahl - Slideshow

Royal Hua Hin Golf Club

Royal Hua Hin er Thailands ældste golfbane etableret i 1924.

Royal Hua Hin er Thailands ældste golfbane , en par 72 designet af en Skotsk tog ingenør.

Banen er beliggende bag ved den gamle jernbanestation inde i byen,  der  er udsigt til buddhiske templer på banen.  En meget udfordrende bane som  kræver lige drives. Der  er  boder  hvor  man kan  købe forfriskninger.

En spændende  bane med smalle  fairways. Kan man spille den kan man spille alle baner I Hua Hin.

5-10 min. kørsel fra Hotel I Hua Hin til Royal Hua Hin Golf Club.

 

Golfbanen har desværre ingen hjemmeside, som vi kan linke til. 

Mygdahl - Slideshow

Springfield Golf Club

Springfield er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører at spille på.

Hvad der gør Springfield til en special bane er både design og vedligeholdelse, lever op til de  internationale standarder. Springfield kan godt snyde selv den mest rutinered golfer. Allered på første hul , som er et 330 meter par 4 hul  som virker overkommelig , bliver ens præcision udfordret når man skal slå sit andet slag ind på den svært beskyttet green. Springfield er med sit eminente layout, fantastisk  natur og udfordrende huller en bane som  indbyder til at komme igen.

35 min. kørsel fra Hua Hin til Springfield Golf Club.

 

Se nærmere på golfbanen her: http://www.springfieldresort.com/golf/golf-course/

 

 

Mygdahl - Slideshow