Udflugter

Vores rejseprogram giver dig plads til at drage på ekstra eventyr i området og nedenfor finder du et par af vores anbefalinger.

Disse er tilkøb og indgår ikke i vores faste pris.

Koh Talu snorkling

2 1/2 time rejse og du når en privat tropisk ø, hvor du vil blive modtaget med en varm velkomst. Koh Ta-Lu Ø Resort giver en uforglemmelig ferie som omfatter solbadning, snorkling, svømning,  marine-liv med blandt andet Wawksbill skildpadder, lille sort-tippet revhaj og kæmpe tigermuslinger for at nævne et par stykker.

Restauranten ved vandet tilbyder nogle af de bedste friske Thai skaldyr sammen med andre lokale favoritter.

Mygdahl - Slideshow

Pala-U Vandfaldet

Afrejse fra dit hotel  kl. 8. 30                                                                                 

Fra mange dele af Kaeng Krachan National Park kan man nå PaLa U vandfaldet på kun én dag. PaLa U området er fantastisk med sin uberørte natur. Beliggende vest for Hua Hin venter dette uspolerede jungleområde på at blive udforsket. 

 Efter 20 minutters kørsel når vi det hellige tempel, kaldet "Wat Huay Mong Kol". Fra dette sted er der smukke omgivelser indtil man når Nationalpark Kaeng Krachan –  den største nationalpark i Thailand. Med bus krydser vi to små vandløb og derefter er vi næsten ved den burmesiske grænse,  hvor vandfaldet  er placeret og flyder ned af de mange  trin. Vi går langs flodlejet til det bedste fald (gode sko er nødvendigt), hvor man kan tage et bad eller svømme - Vand temp.(22°til24°) . 

På denne tur kommer du i kontakt med junglen og oplever den uigennemtrængelige skov med store træer.

 

ca. 15.30 er vi tilbage på hotellet.

Mygdahl - Slideshow

Khao Sam Roi Yod

Næsten 50 km syd for Hua Hin ligger nationalparken kaldet  "Khao Sam Roi Yod" (dalen med de 300 bakker).  På vejen hertil, er der mange ananasgårde, hvor vi gøre stop og se mere omkring produktionen. Derefter, når vi når fiskerlandsbyen Ban Bang Phu, sejler vi med en  båd til stranden i LaemSala. Herfra tager det 30 minutter til at nå grotten DropStone Cave Phraya Nakhon. I denne grotte byggede kong Rama  en pavillon, som er blevet et varetegn for provinsen Prachuab kirikhan. Når vi kommer tilbage til båden igen, sejler vi tilbage til fiskerbyen, hvor vores bil venter på osog kører os til en thailandsk gård, hvor vi spiser en god thailandsk frokost. Efter frokosten viser en landmand hvordan planter ris, ananas, kokos og kaktusser til at lave medicin af.

 Herefter vender vi tilbage til hotellet om eftermiddagen.

Mygdahl - Slideshow

River Kwai - 1 eller 2 dages tur

Afrejse fra dit Hotel omkring 07.00.

En af Thailands mest kendte steder er floden Kwai, som er blevet berømt efter filmen "Broen over River Kwai". Længden af turen giver os mulighed for at opleve mere udover historien i denne region - herunder et imponerende vandfald og tempel.

På denne tur vil du opleve en sejltur gennem floden, som tager os til Thailands største flydende marked.

 I Kanchanaburi vil vi være vidne til Anden Verdenskrig for var vestlige krigsfange og  komme forbi  JEATH War Museum.

Efter frokost (buffet), som indeholder Thailandske og vestlige retter tager vi et kig på jernbanen på Hell fire Passet. I Nationalpark Sai Yok vil vi have mulighed for at krydse en hængebro og få en tur gennem de mange plantage, som har masser af forskellige frugter. 

Herefter vil en husbåd tage os  til vandfaldet, som er i nærheden. Efter et forfriskende bad under dette naturlige brusebad, vil vi overnatte på en traditionel husbåd på floden. Et simpelt rent værelse vil være til vores rådighed som i de gamle dage. Paraffinlysene vil give en romantisk atmosfære.

 

Næste morgen starter vi med en bådtur langs den tykke jungle omkring flodbredden, direkte ind i uspoleret landskaber. Toget fra Nam Tok banegården vil tage os tilbage til Kanchanaburi, hvorefter vi krydser jernbanen Hellfire Pass. Lige før ankomst krydser vi den berømte bro over floden Kwai, berømt ikke mindst takket være Pierre Boillon. Et kort besøg på en velholdt kirkegård vil give os et sidste indtryk af thailandsk tradition, før vi rejser tilbage til vores hotel.

Mygdahl - Slideshow